درباره ما

درباره ما

اردوگاه در ابتدا از دو قسمت به نامهای اردوگاه تربیتی و اردوگاه پیش آهنگی تشکیل شده بود، پس از انحلال سازمان پیش آهنگی در سال 1364 توسط مجلس شورای اسلامی تمامی املاک در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و در حال حاضر زیر نظر آن وزارتخانه می باشد.

تاریخ تأسیس: 1334 ه. ش

املاک اردوگاه: واگذاری املاک از سازمان منابع طبیعی به وزارت آموزش و پرورش و سازمان پیش آهنگی

بنیانگذاران: دکتر حسین و مرتضی بنائی

موقعیت جغرافیایی: اردوگاه در غرب استان مازندران- کیلومتر 5 جاده رامسر به رشت جنب روستای سفید تمشک حد مرزی استانهای گیلان و مازندران قرار دارد.

حدود اربه: اردوگاه از شمال به دریای خزر، از جنوب به کوه ایلی سیلی (رشته کوههای البرز)، از شرق به اردوگاه شهید رجائی و اردوگاه شهدای هفتم تیر و از غرب به مجتمع تفریحی امام رضا (ع) و روستای سفید تمشک

مساحت: 35521 متر مربع برابر نقشه موجود از سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور

نقشه برداران: آقایان مهندس جراحی، مهندس جنره و همکاران دیگر سازمان نوسازی


آمار و ارقام مجموعه


مجتمع فرهنگی اردوئی کشوری شهید میرزا کوچک خان رامسر جزو چهار اردوگاه برتر کشوری می باشد. این مجتمع مجری کلیه فعالیت های اردوهای دانش آموزی ، تفریحی و... است.

این مجتمع وابسته به وزارت آموزش و پرورش با مساحتی بالغ بر 45 هکتار در 5 کیلومتری غرب شهرستان رامسر واقع گردیده است .

این اردوگاه همزمان قابلیت پذیرش 800 نفر را دارد.

از ویژگی های بارز این مجتمع همجواری با جنگل و دریا همچین قرار گرفتن در حد فاصل استان سرسبز گیلان و مازندران می باشد.

اهداف و ارزش‌های اردوگاه :

این اردوگاه با بهره‌گیری از پرسنل متخصص، متعهد و کارآزموده خود توانسته به شکلی منحصربه‌فرد، کارا، ایمن و انعطاف‌پذیر به توسعه و گسترش کار خود ادامه دهد. در این راستا از معدود سازمان‌هایی بودیم که خدمات‌مان را با راهکارهای انفورماتیکی در هم آمیختیم و رضایت عوامل اردویی را اصلی‌ترین سرمایه خود دانستیم.

سخن مدیر مجموعه :

فضاهای اردوگاهی به ویژه اردوگاه‌های دانش‌آموزی اصالتا با هدف اثربخشی مستقیم بر سیستم تعلیم و تربیت به وجود آمده‌اند و یکی از کاربردی ترین ابزارهای آموزش و پرورش در زمینه فعالیت های پرورشی، فرهنگی و هنری بشمار می‌آیند.

اردوگاه میرزا کوچک خان رامسر با بیش از شش دهه فعالیت در زمینه اردویی و فرهنگی یکی از درخشان‌ترین و خوش‌نام‌ترین مکان‌های شهرستان رامسر، عروس شهرهای ایران، بوده که توانسته با استفاده از امکانات طبیعی و فرهنگی خود در شمار یکی از جذاب‌ترین نقاط این شهر توریستی قرار گیرد.

سال‌هاست در دنیا نام گردشگری و توریسم با پیشوند "صنعت" آمیخته شده است، صنعتی که در سال های اخیر در دنیا جا پای اقتصاد صادرات محور گذاشته و فارغ از بحث های کلان گردشگری، اردوگاه‌ها می‌بایست به گردشگری اردویی با محوریت دانش‌آموزان و فرهنگیان نگاه ویژه‌ای داشته و تلاش کنند تا تجهیزات و امکانات خود را در این زمینه بروزرسانی نمایند تا ضمن ایفای نقش و انجام رسالت اصلی و همیشگی خود، با قدم برداشتن در مسیر صنعت گردشگری در امر اقتصادی نیز به درآمدی پایدار و کافی رسیده تا از وابستگی‌های مالی به آموزش و پرورش بی نیاز گردند.